Over Triple Touch

Triple Touch is in 2007 opgericht door Hannie Jansen. Zij heeft jarenlang als docent in het onderwijs gewerkt en heeft daarna de opleiding Mensgericht Coachen succesvol afgerond. In eerste instantie was Triple Touch vooral gericht op coachen, maar Hannie miste het begeleiden van leerlingen. Daarom besloot zij in 2011 haar bedrijf op te delen in Triple Touch Studiebegeleiding en Triple Touch Coaching.

Triple Touch Studiebegeleiding

Hannie is door haar jarenlange ervaring in het onderwijs de aangewezen persoon om leerlingen en studenten te begeleiden. Zij heeft het talent om leerlingen te laten inzien wat ze kunnen bereiken. Hannie heeft er bewust voor gekozen om huiswerkbegeleiding en bijles bij haar thuis te geven. Zij vindt het belangrijk dat leerlingen na schooltijd in een huiselijke sfeer aan het werk kunnen gaan, zodat ze niet de hele dag in een schoolsituatie zitten. Zo ontstaat de juiste balans tussen inspanning en ontspanning en kan iedere leerling tot zijn recht komen.

Studenten kunnen ook bij Triple Touch Studiebegeleiding terecht. Door de ervaring die Hannie heeft als docent en coach, is zij perfect in staat om naast het geven van inhoudelijke studiebegeleiding, ook studenten te coachen bij bijvoorbeeld faalangst en het plannen/organiseren van alle studieactiviteiten.

Triple Touch Coaching

Hannie Jansen biedt verschillende coachingstrajecten, die op uw persoonlijke situatie worden afgestemd. Verder geeft Hannie advies en verzorgt zij trainingen. Hannie werkt volgens de volgende drie stappen, waaruit de naam Triple Touch is voortgekomen:

  • Ontwaken: Bewust worden van de bestaande situatie
  • Ontdekken: Inzicht krijgen in de bestaande situatie
  • Ontplooien: Vanuit de bestaande situatie ontwikkelen tot het gewenste resultaat